U bent hier

Fashion

4 outdoormerken met een hart voor de wereld

Als outdoorliefhebber is de kans groot dat je al op de hoogte was: vandaag is het Earth Day. Deze dag werd in het leven geroepen om ons te laten nadenken over ons consumptiegedrag. En dat gaat uiteraard heel breed, van de dingen die we eten en de manier waarop we ons verplaatsen tot de kleding die we dragen. Je staat er namelijk van versteld hoe sterk onze dagelijkse beslissingen de planeet beïnvloeden. In 2018 staat de Dag van de Aarde in het teken van plastic vervuiling. 

 

Van en naar het werk.

De zomer loopt zo stilaan op zijn einde. Het wordt sneller donker. De dagen worden guurder. Je beseft dat het herfst wordt. Maar je moet nog wel elke dag naar je werk. Met de fiets, bus of trein. Het maakt eigenlijk niet uit hoe je naar je werk gaat, je wil vooral veilig en comfortabel naar je job. En daar helpen we graag een handje.

Zwerver Zomermagazine

Het is er: vers van de pers. Het allereerste Zwerver magazine. Jaargang 1, nummer 1. Dat doet toch wat. We deden ons best om er een geweldig interessante uitgave van te maken. Eentje dat je niet meer kan wegleggen en in één ruk uitleest. Eentje waarin onze producten de aandacht krijgen die ze verdienen, omdat wij ze met de grootste zorg hebben uitgezocht. En daar zijn we trots op. We horen dan ook heel graag wat jij van deze eerste editie vindt. Heb je suggesties of opmerkingen? Neem dan deel aan onze online enquête en ontvang een mooie korting!

Gewijzigde openingsuren

24/12 open 09u30 tot 16u,
25/12, 31/12 en 1/1 gesloten