U bent hier

Workwear

Stap jij ook buiten met één van onze superhandige toolboxen?

Dat kan. Het enige dat je moet doen, is voor minstens 250 euro workwear kopen en je krijgt onze toolbox gratis mee. Deze toolbox is niet alleen handig opzich, maar zit ook nog eens boordevol leuke en vooral handige items:een vouwmeter, potlood, een Tricorp t-shirt en een werkmes. Bovendien heb je ook nog eens recht op enkele exclusieve promoties van Artelli, Tricorp, Snickers, Solid Gear en Toe Guard. Wees er snel bij, want op is op.

20% korting op twee werkshorten!

En die korting is geldig voor iedereen!

Het wordt warmer, dus willen je beentjes wel wat kleur pakken. Wij zorgen ervoor dat je benen niet alleen mooi kunnen bruinen, maar met onze handige werkshorten ben je ook perfect uitgerust voor élke klus.

Geniet nog tot 15 juni 2017 van 20% korting bij aankoop van 2 shorten.

Laurent

Wandel je samen met ons voor Haïti?

Voor een goed doel zetten we graag ons beste beentje voor. Dus steunen we het project van Cunina. En we hopen dat jij je bij ons aansluit.

Wat verwachten we? Wel, dat is simpel. Wandelen. Je schrijft je in en engageert je om op 1 mei 5, 15 of 44 kilometer te wandelen. De opbrengst gaat volledig naar Cunina, een Vlaamse onafhankelijke ontwikkelingsorganisatie dat ijvert voor een beter én toegankelijker basis en secundair onderwijs.

Laurent

Klaar voor extreme kortingen tot -70%

Dan kom je best richting de Zwerver. Want onze zomerkoopjes zijn net van start gegaan en dat betekent kortingen tot wel -70%* op ons zomerassortiment. Kom dus snel naar de Zwerver!

* Geldt enkel op afgeprijsde artikelen. Niet geldig op de nieuwe collectie. Alle voorwaarden vind je in de winkel.

 

Laurent

Een tekort aan korte broeken?

Het goede weer is terug. Dat wil zeggen: tijd voor korte broeken. Om je een handje te helpen bij het aanvullen van je zomergarderobe geven we 20% korting bij aankoop van 2 Snickers workwear shorts. Wees er op tijd bij, want deze actie loopt af op 15 juni.

Philippe

De solden zijn voorbij, dan is het nu tijd voor winterkoopjes!

Je hebt de solden aan je laten voorbij gaan? Geen tijd gehad? Of gewoon geen zin om je in de drukte te wagen. We snappen dat. Vandaar dat bij ons de winterkoopjes nu pas beginnen. Kortingen tot wel -70%* op alle winterartikelen, van materiaal en kledij tot accessoires.

Laat deze winterkoopjes niet zomaar aan je voorbij gaan en kom snel langs!

Of kom gewoon onze nieuwe collectie ontdekken.

*Geldt enkel op afgeprijsde artikelen. Niet geldig op de nieuwe collectie. Alle voorwaarden vind je in de winkel.

SPECTACULAIRE KORTINGEN

Tot -70%* wintersolden vanaf 22/02
*Voorwaarden in de winkel.