U bent hier

1 maart 2018

Hikers! De wereld ligt aan jullie voeten.

Als de vogeltjes beginnen fluiten krijgen we bij Zwerver goesting om het stof van onze wandelschoenen te blazen. Jeuken jouw voeten ook? Lees dan zeker verder, want in deze blogpost ontdek je wat je nodig hebt om zonder kwaaltjes kilometers te vreten. En dat geldt zowel voor de bergbeklimmers, Dodentochtlopers als de weekendwandelaars onder jullie. 

These shoes are made for hiking

Ben je op zoek naar een wandelschoen die zit als gegoten? Stel je dan eerst de vraag op welk terrein je het vaakst zal wandelen. Een meerdaagse trektocht in rotsachtig berggebied is andere koek dan een vlakke dagwandeling in een bos. In de bergen heb je een hoge, waterdichte bergschoen nodig die je voldoende steun en stevigheid biedt. Terwijl een lage, lichte wandelschoen perfect loopt op vlak of glooiend terrein.

Ook de vorm van je voet bepaalt welke schoen bij je past. Onze outdoorexperten helpen je graag verder in de winkel. Want advies op maat, dat is Zwerver ten voeten uit.

Leg je voeten in de watten

Zonder uitstekende wandelkousen komen je wandelschoenen niet tot hun recht. Zorg er dus voor dat je vochtregulerende en schokabsorberende sokken hebt die matchen met je schoeisel. Zo raden we bij stevige bergschoenen dikke wandelkousen aan die gemaakt zijn van merinowol of speciale kunstvezels die je voeten droog houden. Voor de lichtere wandelschoen raden we een dunne lichtgewichtsok aan met verdikkingen op plaatsen waar je voeten het zwaarst worden belast. Verder spelen ook het klimaat en je persoonlijke voorkeur een belangrijke rol in de keuze van je kousen. Hou je van leuke prints? Dan zijn de kleurrijke wandelkousen van Stance helemaal je ding. 

Heb je vragen? Onze medewerkers leggen je voeten graag in de watten.

 

Ik heb een vraag

 

Zo. Nu heb je letterlijk alles onder de knie om op wolkjes te lopen. Keep walking Zwervers!

 

SPECTACULAIRE KORTINGEN

Tot -70%* wintersolden vanaf 22/02
*Voorwaarden in de winkel.