U bent hier

15 december 2017

Te huur! Skimateriaal van de bovenste plank.

Van beginners die ploegen tot ervaren riders: iedere wintersportliefhebber wil ski’s en boots waarmee hij of zij comfortabel van de bergen kan glijden. En daar wringt het (ski)schoentje als je niet over je eigen materiaal beschikt. Tenzij je bij Zwerver je materiaal huurt.

Ski’s en snowboards van de bovenste plank

We hebben meer dan 15 jaar ervaring in de verhuur van ski’s en snowboards. Al het materiaal was initieel voor de verkoop bedoeld, wat resulteert in een zeer kwalitatief en divers verhuurpark. Onze collectie bevat alle type ski’s: allround, allmountain, slalom, freeride, twintips, tour- en kinderski’s. Je kan bovendien VIP-ski’s huren. Dit zijn topski’s van maximum een jaar oud. En uit ons ruim aanbod aan boots vind je ongetwijfeld een paar dat je past als gegoten.

   

We verhuren de skimerken Atomic, Salomon, K2, Völkl, Stöckli, Blizzard, Nordica, Line, Rossignol, Dynastar, Elan en Head. Onze collectie snowboards bestaat uit: Nitro, Rome, K2, Völkl, Bataleon en Ride, met bindings van Nitro, Union, Ride, Flow en Rome. Tenslotte verhuren we kwalitatieve tourski’s van Dynafit, Movement, Pieps, BCA, Scarpa en Orthovox.

Ander materiaal: van ABS-rugzakken tot sneeuwrackets

Tourskiërs kunnen bij Zwerver ook terecht voor de huur van onder andere telescopische stokken, ABS-rugzakken en een lawine-drie-eenheid. Daarnaast verhuren we ook materiaal voor de avonturiers die zich zonder skilatten in de bergen wagen, zoals: pickels en ijsbijlen, klimgordels, stijgijzers, klimhelmen, expeditieschoenen, klettersteigsets, sneeuwrackets en kinderdragers.

Kan je de berglucht al ruiken?

Kom dan eerst even langs Zwerver. Samen zoeken we naar de gepaste uitrusting voor een deugddoende én veilige wintervakantie. Onze experten helpen je met plezier verder. 

SPECTACULAIRE KORTINGEN

Tot -70%* wintersolden vanaf 22/02
*Voorwaarden in de winkel.