U bent hier

18 augustus 2017

Van en naar het werk.

De zomer loopt zo stilaan op zijn einde. Het wordt sneller donker. De dagen worden guurder. Je beseft dat het herfst wordt. Maar je moet nog wel elke dag naar je werk. Met de fiets, bus of trein. Het maakt eigenlijk niet uit hoe je naar je werk gaat, je wil vooral veilig en comfortabel naar je job. En daar helpen we graag een handje.

In onze collectie vind je hoog technische materialen die je droog én warm naar je bestemming brengen. Met een windstopper kan je op een droge, koude dag perfect op de fiets en is kou lijden op het perron volledige verleden tijd. Een Gore-Tex jasje haal je het best boven als je beslist om toch door die regenbui te pedaleren. Is het treinstation of de bushalte net iets te ver om niet helemaal droog aan te komen, dan is een Gore-Tex regenjas een ideale partner.

Laagjes, laagjes, laagjes.
Je zet het op een loopje om je trein nog te halen. Yes! Je kan er nog net opspringen, maar zit wel de rit ongemakkelijk, bezweet op de trein. Of tijdens de fietsrit naar het werk besef je plots dat je over goede benen beschikt en trapt een stukje bij. Uiteraard gaat die inspanning gepaard met de nodige transpiratie. Komen deze situaties je bekend voor? Dan is een baselayer iets voor jou. Een goede baselayer zorgt voor een verkoelende functie tijdens het bewegen en een verwarmende functie als je niet beweegt. Bovendien zijn ons baselayers vochtregulerend, zodat ongemakkelijke zweetpartijtjes uit den boze zijn.

Ijsklompen of zweetvoeten?
Een paar goede sokken wordt vaak onderschat. Ga je met de fiets naar je werk of sta je elke morgen op het perron te wachten op de trein? Dan ken je ongetwijfeld het gevoel van bevroren teentjes. Naast een goed paar schoenen zorgen de juiste sokken voor een extrafijn gevoel. Zo is een paar kousen van merinowol een absolute topper tijdens de koudere dagen. Daarnaast krijgen zweetvoetjes géén kans door het ademend vermogen. En dat merinowol geen geurtjes vasthoudt, is mooi meegenomen (vooral voor je collega’s).

Veiligheid boven alles.
Pendelen, fietsen of wandelen. Het maakt niet uit hoe je commute, maar doe het veilig. We hebben een hele reeks high viz stukken in onze collectie zitten die je doen opvallen. Niet meteen weg van fluogeel? Dan hebben we kledingstukken met reflecterende eigenschappen, die pas een ‘extra functie’ krijgen als de avond valt.

De ideale commute-outfit
Bestaat die wel? Absoluut. Zo helpen we je graag in de winkel met de ideale combinatie voor de sportieveling, de casual commuter en de pendelaar.  Kom gerust langs en laat je overtuigen door één van onze specialisten. Zij sturen je sowieso veilig, droog én comfortabel naar het werk. 
 

Gewijzigde openingsuren

24/12 open 09u30 tot 16u,
25/12, 31/12 en 1/1 gesloten