U bent hier

30 juni 2017

Zwerver Zomermagazine

Het is er: vers van de pers. Het allereerste Zwerver magazine. Jaargang 1, nummer 1. Dat doet toch wat. We deden ons best om er een geweldig interessante uitgave van te maken. Eentje dat je niet meer kan wegleggen en in één ruk uitleest. Eentje waarin onze producten de aandacht krijgen die ze verdienen, omdat wij ze met de grootste zorg hebben uitgezocht. En daar zijn we trots op. We horen dan ook heel graag wat jij van deze eerste editie vindt. Heb je suggesties of opmerkingen? Neem dan deel aan onze online enquête en ontvang een mooie korting!

Maar, waar gaat dat magazine nu over? We geven je graag een voorproefje:

We beginnen met enkele van onze geheime tips te delen. Je hoeft deze zomer niet ver te reizen om te genieten van mooie natuur. Wij kozen drie verschillende binnenlandse dagtripbestemmingen voor je uit, in de Ardennen, de Westhoek, en de good old Kempen. Op 217 km van Zwerver vind je de mooiste én spectaculairste wandeling van België. Hoogtevrees laat je best thuis op deze drie uur durende tocht voor avonturiers. Wees gerust, voor pantoffelhelden vonden we een 50tal km dichter bij huis een prachtige wandeling doorheen overstroombare hooi- en weilanden. Enkel riskeer je daar na een hevige regenbui wel natte sokken. Ook voor gezinnen met kindjes kunnen we in onze achtertuin een pareltje aanraden. Een bloemenweide, amfibieënpoel, bijenhal, speelbos, boerderij, … en meer vind je allemaal in Heist-op-den-Berg. Begint het te kriebelen om te vertrekken? Waar je naartoe moet lees je hier!

Ga je er een paar dagen tussenuit? Blader dan eerst even door het Zwerver magazine. We raden je de beste producten aan voor een avontuurlijk kampeeruitje. We helpen je de juiste tent, buitenkeuken of donsslaapzak te kiezen zodat je ’s morgens uitgerust recht springt en op weg kan met de perfecte schoenen of wandelstokken. Natuurlijk is ook onze vriend Fabiano Italiano van de partij om je wat snelle wandeltips te geven. Wil jij ook stapklaar zijn in één-twee-drie? Bekijk de tips.

Wist je dat we ook een heleboel merken in huis hebben die een fashion/travel collectie hebben uitgebracht? Zo zie jij er ook altijd ontzettend stijlvol uit als je op pad gaat. Wil je niet enkel ‘stylish’ de deur uit, maar ook duurzaam? In deze editie lichten we Patagonia uit. Dit bekende outdoormerk concentreert zich op het beschermen van het milieu en ging aan de slag om oude kledij te verwerken in hun nieuwe collectie. Alles wordt bovendien duurzaam geproduceerd, zodat het langer meegaat en sterker is. Ook het merk Fjällräven is hier mee bezig. Met G-1000 produceerden ze één van de meest duurzame stoffen in de outdoor wereld, waar ook de iconische Greenland Jacket uit wordt vervaardigd. Stijlvol en duurzaam op pad?

Heb jij het magazine helemaal uitgelezen en heb je nog feedback voor ons? Vergeet dan zeker de online enquête niet in te vullen in ruil voor een kortingsbon!
 

SPECTACULAIRE KORTINGEN

Tot -70%* wintersolden vanaf 22/02
*Voorwaarden in de winkel.