U bent hier

Hiking

Op stap met een schelp

Een pelgrimstocht maken, alleen om God te vinden? Dat is niet meer van deze tijd. Je kan ook vertrekken omdat je graag wandelt, op zoek bent naar een alternatieve vakantie, om de tocht voltooid te hebben of omdat je een budgetreis wil maken. Je komt sowieso rijker terug. Er is iets magisch aan een pelgrimstocht: ’s morgens opstaan om kilometers te stappen, omringd door vrije natuur en andere pelgrims. Soms maanden aan een stuk. Dat zou iedereen wel eens moeten proberen.

3 voorbereidingstips voor een stevige trektocht

Ken je dat gevoel van complete ontspanning, waarbij je alleen je ademhaling en het geruis van de wind hoort? Het gevoel van dankbaarheid voor al het moois dat de omgeving te bieden heeft? Wij houden van dat gevoel. En hoe beter voorbereid je de natuur intrekt, hoe meer je ervan kan genieten. In deze blogpost stomen we je klaar voor een stevige wandel- of trektocht met 3 essentiële tips.  

 

Hikers! De wereld ligt aan jullie voeten.

Als de vogeltjes beginnen fluiten krijgen we bij Zwerver goesting om het stof van onze wandelschoenen te blazen. Jeuken jouw voeten ook? Lees dan zeker verder, want in deze blogpost ontdek je wat je nodig hebt om zonder kwaaltjes kilometers te vreten. En dat geldt zowel voor de bergbeklimmers, Dodentochtlopers als de weekendwandelaars onder jullie. 

These shoes are made for hiking

SPECTACULAIRE KORTINGEN

Tot -70%* wintersolden vanaf 22/02
*Voorwaarden in de winkel.