U bent hier

wandelen

De 5 leukste wandelingen in de Kempen voor het hele gezin

Wist je dat je niet ver hoeft te reizen om je wandelbenen uit te dagen? De Kempen is de grootste groene regio van Vlaanderen en heeft dus genoeg in petto om je honger naar de natuur te stillen. We lijsten de vijf leukste wandelingen op, geschikt voor jong en oud. 

1. Geel: Betover(en)de Landduinenwandeling

De lichtste kampeertools voor de zwaarste inspanningen

De zomer staat voor de deur, en je bent ongetwijfeld je (wandel)vakantie al aan het uitstippelen. Dan heb je je vast de vraag ‘hoeveel moet ik eigenlijk meenemen?’ al gesteld. Een mooi uitgangspunt: je (gevulde) rugzak mag niet meer dan een vijfde van je lichaamsgewicht zijn. Duidt de weegschaal bij jou 75 kilo aan? Dan is 15 kilo op je rug het absolute maximum.  Hoe minder, hoe beter natuurlijk maar let wel op dat je niet te ver gaat in het kilo’s jagen! Te weinig meenemen kan nefast zijn voor je comfort en/of veiligheid.

Neem deel aan de grote 'Fabiano Italiano Pashokselfie wedstrijd' en win € 350 shopbudget!

Fabiano Italiano doet niets liever dan selfies nemen! Elke nieuwe wandeloutfit moet vastgelegd worden op beeld zodat hij zeker geen 2x in dezelfde outfit wordt gespot! Daarom zijn we op zoek naar de leukste pashokselfie! Deel jouw pashokselfie en maak kans op een shopbudget van 350 euro.

Deelnemen doe je zo:

1. Kies een leuke outfit of een tof product.

2. Kruip er mee in een pashokje.

3. Meet een pose aan, neem een selfie.

Stapklaar in één-twee-drie met Fabiano Italiano tijdens ons opendeurweekend

Fabiano Italiano? Wacht eens even… Damiano. Die ken je ongetwijfeld nog wel. Die kwam vorig jaar onze opendeurdagen opsmukken, maar kwam helaas nooit opdagen. Uit goede bron hebben we vernomen dat Damiano zich heeft terug getrokken in de anonimiteit. Sommige zeggen dat hij B&B is begonnen in zijn geboortedorp, andere beweren hem gezien te hebben in een eeuwenoud klooster in Zuid-Italië. Maar goed, tijdens ons zoektocht zijn we op Damiano’s broer gebotst, Fabiano. Een fervente wandelaar die maar al te graag zijn beste tips met ons deelt.

SPECTACULAIRE KORTINGEN

Tot -70%* wintersolden vanaf 22/02
*Voorwaarden in de winkel.