U bent hier

15 februari 2019

Partner in de kijker - Snowmania

Acht jaar. Zolang mogen wij ons al in de handen wrijven met SnowMania als partner. Het reisbureau uit Herentals is dé specialist in skireizen en wintersport. 

 

Skivakanties 

De mannen van SnowMania werken altijd een wintervakantie op maat voor je uit. Dat hebben we zelf al acht winters mogen ondervinden. Zo organiseren ze elk jaar twee wintervakanties voor Zwerver. Eentje in november zodat we skimateriaal kunnen testen en een familievakantie tijdens de Krokusvakantie. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. 

 

Win-win(ter)

Een outdoorshop en een reisbureau passen bij elkaar zoals de polonaise hoort bij een après-skibar. SnowMania biedt reizen aan waar onze klanten verlekkerd op zijn. En dan hebben we het uiteraard niet alleen over bratwurst en bier. Voor die skireizen heb je natuurlijk materiaal nodig, en zo komen de klanten van SnowMania ook bij ons terecht. Die win-winsamenwerking helpt ons bovendien op events en beurzen waar we samen aanwezig zijn. Verder bedrukken wij ook promotiemateriaal van SnowMania. 

 

Didier Praet is de max

Didier Praet is de bezieler van SnowMania. Een geëngageerde ondernemer die op veel vlakken onze visie deelt. We versterken elkaar als ondernemers. En hij is gewoon een heel toffe kerel waarmee we op en naast de piste al veel plezier hebben beleefd. Maar die verhalen vertellen we liever eens in de winkel! 

 

SPECTACULAIRE KORTINGEN

Tot -70%* wintersolden vanaf 22/02
*Voorwaarden in de winkel.