U bent hier

Ski

Geniet van de berglucht en de sneeuw met de ideale ski-uitrusting. Onze wintersportexperts helpen je bij het kiezen van het beste materiaal voor een onvergetelijke wintervakantie.

Skiverhuur

Snow toppers
Ski’s van de beste kwaliteit, mooie en functionele skikledij, skibrillen en nog veel meer voor liefhebbers of doorgedreven wintersporters.
https://www.zwerver.be/sites/default/files/ride_1819_warpig.png

Warpig

Ride
€499,95 
https://www.zwerver.be/sites/default/files/venture-black-charcoal-front.png

Venture TLS

Nitro
€299,95 
https://www.zwerver.be/sites/default/files/AASS01600.jpg

Ski Atomic S9

Redster
€899,99 
https://www.zwerver.be/sites/default/files/c-fit-w-726-q-auto-eco10183300201_MACH1_MV_110.png

Mach1 MV 110

Technica
€369,95 
https://www.zwerver.be/sites/default/files/main_OO7070-01_line-miner-snow_matte-black-prizm-black-iridium_001_109814_png_zoom.jpg

Line Miner

Oakley
€159,00 
https://www.zwerver.be/sites/default/files/giro_h_jacksonmips_matteblack_0002.png

Jackson Mips

Giro
€179,95 
https://www.zwerver.be/sites/default/files/zwerver7.jpg

Jetforce Tour Rider

Pieps
€1 050,00 
Snow advies
Onze wintersport adviseurs zorgen ervoor dat je steeds de producten kiest die bij jouw noden passen. Of het nu gaat om ski's, kledij, accessoires of iets anders. Onze experts staan je graag met raad en daad bij.
0
1
De perfecte ski

De ene ski is de andere niet. Er zijn een aantal factoren waar je best rekening mee houdt voor je ski’s gaat kopen. Kleine technische verschillen kunnen een grote invloed hebben op je ski-comfort en daarom is de hulp van een ski-expert geen overbodige luxe. Hij zal je helpen een doordachte keuze te maken, aan de hand van 4 stappen:

  1. Bepaal welk type skiër je bent. Ben je een recreatieve piste-skiër, een sportieve skiër of ga je graag op avontuur buiten de piste? Voor elk type skiër is een andere ski aangewezen.
  2. Ken je ski niveau! Geef de verkoper een zo goed mogelijk beeld van je eigen kunnen. Let op: over- of onderschat jezelf niet, zodat hij je ski’s kan aanraden die jou op het lijf geschreven zijn.
  3. Bepaal de lengte van je ski’s. De ene ski is al langer dan de andere en er zijn voor- en nadelen aan alle lengtes. Laat je goed informeren door de verkoper, die je uitgebreid zal kunnen vertellen over de eigenschappen en prestaties van verschillende ski-lengtes.
  4. Hou rekening met je lichaamsbouw. Lengte, gewicht, leeftijd… hebben allemaal een invloed op het type ski dat het best bij je past. Een zwaarder persoon zal een hardere ski nodig hebben dan een lichtgewicht. Ben je sportief of niet? Ook dat heeft een invloed op het materiaal van je ideale ski.
1
0
Aanrader - Heli skihandschoenen van Hestra

Al sinds 1963 maakt Hestra handschoenen die warm en beweeglijk zijn, en je beschermen bij verschillende omstandigheden. Heli skihandschoenen van Hestra zijn gemaakt van duurzaam geitenleer en zijn ideaal voor op en naast de skipiste. Ze hebben een uitneembare binnenhandschoen, goed voor de portemonnee én voor het milieu! Als je binnenhandschoenen versleten zijn, vervang je ze simpelweg en je handschoenen gaan weer jaren mee. Tip: neem verschillende types binnenhandschoenen mee op je trip, zodat je een paar bij de hand hebt voor elke omstandigheid.

Heli skihandschoenen in cijfers

  • 109 delen
  • 46 fabricagestappen
  • 18 kwaliteit checkpoints
  • 1,5 uur productietijd

SPECTACULAIRE KORTINGEN

Tot -70%* wintersolden vanaf 22/02
*Voorwaarden in de winkel.