U bent hier

Zwerver

Zwerver is een familiebedrijf van ervaringsdeskundigen wanneer het gaat over snow, outdoor en workwear. Anders dan de anderen, gaan we voor een persoonlijke aanpak.

Voor en
door avonturiers

De Zwerver is een sympathiek familiebedrijf van drie generaties. Opgericht in 1963 door grootvader, overgenomen door vader en vandaag gerund door broers Andries. Laurent en Philippe zijn jonge ondernemers die de zaak van hun ouders met veel enthousiasme hebben overgenomen. Ze zijn zelf gepassioneerde avonturiers en hebben als ervaringsdeskundigen een grote kennis van zaken. De Zwerver biedt zijn klanten een ruim aanbod aan technische producten van topkwaliteit in de categorieën Outdoor, Snow en Workwear.

De broers Andries zijn opgegroeid met een liefde voor het outdoor-leven, de bergen en dan vooral de Alpen. Dat laatste is duidelijk te zien in de chalet-achtige winkelinrichting van de Zwerver. Ze zijn voortdurend op zoek naar manieren om de winkel te verbeteren, en doen dat met veel gevoel. Naar het voorbeeld van hun ouders, die de afgelopen 15 jaar met evenveel passie hun zaak hebben opgebouwd. Maar Laurent en Philippe leggen wel hun eigen accenten. Hun joviale karakter, hun vakkennis en hun blind vertrouwen in elkaar, maken van de Zwerver een bruisende familiezaak waar klanten altijd kunnen rekenen op een persoonlijke behandeling en professioneel advies.

De winkel

Outdoor

Workwear

Neem een kijkje binnen

Wie zijn we?

Laurent Andries

Oudste broer Laurent kent zijn producten door en door. Hij heeft zelf een uitgebreide ervaring in het snowboarden, telemarken en skiën. Zijn doorzettingsvermogen leverde hem een Oostenrijks skidiploma op, wat hem tot een echte ski-expert maakt. De voorbije vijf jaar is Laurent zich ook gaan verdiepen in allerlei stoffen en hun eigenschappen. Heel belangrijk om klanten goed advies te kunnen geven bij de keuze van hun outdoor-, ski- en workwear kledij. Hij weet als de beste welke producten je in welke situatie nodig hebt. Bovendien is Laurent een echte sportliefhebber. Naast de wintersport, houdt hij van wandelen, mountainbiken en wielrennen.

Philippe Andries

Philippe is de rustige genieter van de twee broers. Maar vergis je niet, hij is ook een harde werker. Tijdens zijn studententijd had hij al een uitgebreide en gevarieerde carrière als jobstudent, en leerde zo verschillende typen werkkledij kennen in sectoren als horeca, tuinaanleg en algemene bouwwerken. Philippe is mede daardoor een echte ervaringsdeskundige op het vlak van Workwear. Bovendien heeft hij, net als zijn broer, een passie voor sport. Hij is een ervaren skiër, met toerskiën als specialiteit, en gedurende de zomermaanden is hij erg actief in het tennis.

SPECTACULAIRE KORTINGEN

Tot -70%* wintersolden vanaf 22/02
*Voorwaarden in de winkel.