U bent hier

13 oktober 2017

WAKAWAKA: LAMPEN MET EEN HART

Er kruisen dagelijks nieuwe merken onze paden, maar deze keer verlichtte wel een heel speciaal merk ons pad. WakaWaka, een Nederlands bedrijf uit Haarlem, is een jonge sociale onderneming die naast topledlampen lampen op de markt brengen, een hoger (sociaal) doel heeft.

Share the sun

WakaWaka benadrukt zijn sociaal karakter door voor elke verkochte lamp een ledlamp te doneren aan mensen zonder stroom. Zo willen de mensen van WakaWaka iedereen, zowat in de ganse wereld, voorzien van licht. Er zijn nog te veel gebieden die afhangen van kostbare en gevaarlijke kerosinelampen. De flakkerende vlammen van deze lampen zorgen voor veel branden, brandwonden en dodelijke slachtoffers. Bovendien zorgen de giftige stoffen die vrijkomen door kerosine voor ademhalingsproblemen en ziektes als COPD en longkanker. Redenen genoeg om het anders te doen.

De WakaWaka-lamp werkt volledig op zonne-energie. En de zon is van iedereen. Toch? Ze is schoon, onuitputtelijk en overal te wereld beschikbaar. Het is eigenlijk dé ideale oplossing als je stroom nodig hebt, maar er geen stopcontact in de buurt is.

Wist je dat meer dan een miljard mensen op deze  wereld hebben geen toegang hebben tot energie? Met een mindere sociaaleconomische ontwikkeling als gevolg. WakaWaka zorgt ervoor dat iedereen deze energie kan gebruiken: backpackers, festivalgangers, maar ook vluchtelingen of ondernemers in rurale gebieden. 

Dit is nog maar een begin…

De  “Certified B-Corporation” hebben ze reeds op zak. Dit label wordt uitgereikt aan bedrijven die hun business gebruiken om sociale en milieuproblemen op te lossen. WakaWaka maakt high-tech producten op zonne-energie die zowel in ontwikkelingslanden als op de Westerse markt met succes worden gebruikt én verkocht. Bekijk zeker eens waka-waka.com en wakawakafoundation.org

Het aanbod.

Van compacte opladers en databanken tot de meest efficiënte én duurzame solar-lamp ter wereld. Ongetwijfeld een onmisbaar item in je outdoorarsenaal.

1. WakaWaka Light
Een ledlamp op zonne-energie, ideaal voor te kamperen en wandelen. De lamp beschikt over 25 lumen en brandt zo’n 40 uur op de laagste stand.
€29,95

2. WakaWaka Power+
Een ledlamp én powerbank ineen, beide op zowel zonne-energie als via usb op te laden. De Power+ kan met zijn 3000mAh 1.5x een smartphone opladen en tot 200 uur schijnen op  de laagste stand.
€69,95

3. WakaWaka Power 5
Deze powerbank beschikt over 5000 mAh, goed voor 2.5x een smartphone op te laden. Compatibel met de Solar Panel & Solar Link.
€49,95

4. WakaWaka Power 10
Zelfde als de Power 5 maar dan dubbel zo sterk.
€69,95

5. WakaWaka Solar Panel & Solar Link
Zonnepaneel te gebruiken met de Power 5 en Power 10. Met de Solar Link kan je twee usb apparaten tegelijk opladen (bv. de Power+ en smartphone)
€99,95

 

Deze worden aangevuld met de volgende accessoires: Pocket Light, World Charger, Waterproof Pouch, Micro USB Cable en Lightning USB Cable.

In:

SPECTACULAIRE KORTINGEN

Tot -70%* wintersolden vanaf 22/02
*Voorwaarden in de winkel.